Dnevnik proizvodnje:Drugo desetodnevno izvješće Nadzornoj stanici 20.10.2011.

U povijesti ekološke proizvodnje ovo je prvi put da netko vodi javno Dnevnik proizvodnje koji u istoš vrijeme služi i kao edukacija nekim novim kadrovima ili grupama ljudi koji će se možda odlučiti baviti uzgojem organskog voća i povrća.Ova ideja je moja i odlučio sam se javno obznaniti iz razloga što sam čuo da postoji plan Ministarstva poljoprivrede da se uvede organska hrana u DJEČ’JE VRTIĆE.Ovaj je plan neostvariv iz razloga što nema dovoljno proizvođača organskog voća i povrća.Ovim potezom želim usmjeriti druge proizvođače da vide da se može proizvoditi ekološki i koji je to put.Želim im puno sreće i da shvate da je to jedan plemenit put i da nije sve u profitu…..Puno ‘fala svima onima koji su našli za shodno da ovo i pročitaju…

1 comment

 1. Nakon deset stanje u svih šest plastenika,zimske proizvodnje i vanjske tzv.ljetne proizvodnje je sljedeće:
  -Plastenik br.1:U toku je berba:Špinata,blitve,potočarke.Posađen je mladi i novi rok matovilca.Nije izvršena nakakva gnojidba.
  -Plastenik br.2:Počela berba:Ricolle,špinata i matovilca
  -Plastenik br.4:Stanje nepromijenjeno.Presadnice su se primile i polako počinju rasti.
  -Plastenik br.3:Presadnice su se primile i polako rastu.
  -Plastenik br. 5:Izvadili smo paprike i rajčice i izvršili smo obradu tla i pripremili plastenik za presađivanje drugih kultura..
  -Plastenik br. 6:Nakon mraza smo spasili što se može i sve je spremno za čišćenje i obradu tla.
  -Slika br 7:Nakon mraza prestaje berba:Lubenice,dinje,rog paprike,patlidžana,tikvica..
  -Slika br.8:Vadimo Batat i imamo velika oštećenja od nametnika a ako je njima fino valjda će i naši klijenti biti zadovoljni..