Desetodnevno izvješće nadzornoj stanici

Svakih deset dana dužni smo pisati izvješće nadzornoj stanici a kako je dnevnik javni dokument, pratit’ ćemo ga sa slikom i komentarom.

1 comment

 1. Ovdje imamo trenutno stanje u šest plastenika i u vanjskoj proizvodnji.Posađeni su odozgo prema dole pa ćemo ih tako i označiti prema brojevima.
  -Plastenik br.1:Posađeno je:matovilac,mladi luk,potočarka,rucolla,blitva i špinat.U toku je berba.
  -Plastenik br.2:Posađeno je:rucolla,desetak vrsta salate,blitva,špinat i matovilac.
  -Plastenik br.4-Posađeno je:blitva,mix salata,matovilac i rucolla
  -Plastenik br.3-Posađeno je:mix salata,rucolla i matovilac
  -Plastenik br.5-U toku je čišćenje.Vadimo rajčicu a papriku ćemo ostaviti do mraza.Tu je i naša mačka,ona lovi miševe i voluharice koji bježe od hladnoće u plastenike i rade štetu.Znači netreba trovati….svaki nametnik ima prirodnog neprijatelja a čak ni mačka neće da jede otrovanog miša,niti bubamara biljnu uš… itd…. itd..
  -Plastenik br. 6-U toku je berba rajčice do mraza.Mogućnost i dogrijavanja.
  -Vanjska proizvodnja:Posađeno je:patlidžani,rog paprika,lubenice,dinje,batat,tikvice,brokula,karfiol,kelj,zelje i drugo.Nakon sušnog perioda mnoge kulture su prepale ili nisu bile za berbu a nakon mraza u zadnje dvije večeri ostala nam je berba par artikala.Ovu priliku želim iskoristiti da Vam velim da ćemo ovaj vikend biti prisutni u Bočarskom domu(DANI HRANE ZAGREBAČKE ŽUPANIJE) na ZeGeVeGe na Trgu Bana Jelačića i na našem prodajnom mjestu na Branimirovoj tržnici.